Foto Johan en Betty voor artikel Marknesse HelptJPG

We Helpen Marknesse
We helpen elkaar graag in het dorp, daarom is samen met Dorpsbelang in het voorjaar 2022 We Helpen Marknesse opgericht. Denk bij hulp aan kleine klusjes zoals: boodschappen doen, een ritje naar de dokter, computerhulp, gezelschap/bezoekje, voorlezen van de krant/post of de hond uitlaten.
Johan, van We Helpen en Dorpsbelang, vertelt: “In de afgelopen weken zijn de eerste hulpvragen binnengekomen. Dankzij een aantal vrijwilligers, die zich al hebben aangemeld, kon de hulpvrager geholpen worden! Daar zijn we erg blij mee.”
Hulp nodig? Neem dan contact op!
Johan Weijers en Betty Verheij zijn de matchmakers van We Helpen Marknesse. Je kunt een Whatsappje sturen, e-mailen of bellen met je hulpvraag. Johan en Betty gaan dan voor jou op zoek naar een vrijwilliger die je kan helpen. Heb je een hulpvraag? Bel, app of stuur een e-mail.! Ken je iemand met een hulpvraag? Vertel dan over We Helpen en breng ons in contact met elkaar.
Vrijwilliger worden? Doen!
Vrijwilligers zijn onmisbaar voor ons prachtige dorp en dit mooie project. Daarom toch ook de oproep: wil je vrijwilliger worden voor We Helpen en hulpvragen oplossen voor mensen uit Marknesse? Geef je dan op via één van de onderstaande nummers of e-mailadres.
We Helpen Marknesse is bereikbaar via 06-45539425 of 06-23143532 en via e-mail wehelpenmarknesse@gmail.com.
Johan Weijers en Betty Verheij

Luister ook naar het radiofragment van Johan met Omroep Flevoland

https://www.omroepflevoland.nl/gemist/radio/281148/wehelpen-is-nieuwe-hulpdienst-voor-en-door-dorpelingen

 

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door: