“Jij doet toch ook mee! De Markering wordt van ons allemaal.”

Van spelende kinderen en chillende jongeren tot klaverjassende senioren en themabijeenkomsten, het kan straks allemaal in De Markering. Verschillende fondsen en partijen steunen de bouw en het project, maar wij als dorpsbewoners kunnen zelf ook een steentje bijdragen. Dan wordt De Markering echt van ons allemaal!

 

Achter de schermen wordt hard gewerkt! Verschillende commissies maken zich er hard voor dat de bouw van De Markering zo snel mogelijk van start kan gaan.

Momenteel wordt er druk gewerkt aan de veiling die zaterdagavond 22 april 2023 in de Triangel plaats gaat vinden.

Vrijdagavond 6 januari 2023 tijdens de new year party is de aftrap geweest voor het verzamelen van de kavels en vanaf heden kunt u dus kavels aanleveren zodat we een mooi bedrag kunnen verzamelen en de bouw van De Markering van start kan gaan.

Kavels

Wat zijn dan kavels om in te dienen, hoor ik u denken. En dat is nou het leuke van zo’n veiling: het kan van alles zijn. De bakker kan bijvoorbeeld een taart aanbieden, of een bij u thuis afgeleverd ontbijt op bed. Een boer stelt een jaar lang elke week een verse bos bloemen van z’n bedrijf beschikbaar. En een vriendengroep vat het idee op om het komende jaar elk seizoen een keer langs te komen en te helpen met de tuin. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een aantrekkelijke, leuke en ludieke kavel van te maken voor de veiling t.b.v. De Markering.

Kavels aanleveren kan op verschillende manieren

  • Via deze link komt u direct op het invulformulier, deze kun u online invullen en direct aanleveren.
  • Vul het Aanmeldformulier via Word in en mail deze naar veilingmarknesse@gmail.com
  • Knip het formulier uit de Sluispunt.nl en gooi ‘m in de brievenbus bij Rozenhof 10, Jasmijnhof 5 of Westervoor 26 in Marknesse.

Wilt u meer kavels aanmelden die ten goede komen van De Markering? Ook dat kan! Vul het formulier in zo vaak u wilt, want hoe meer kavels hoe groter de opbrengst immers is.

Kavels aanleveren kan tot 10 maart! 

De eer voor de eerste kavel gaat naar Ina Fischer, thuis in je lijf, rust in je hoofd voor 1x gratis prive adem en ontspanningsles.

Vergeet geen ‘vriend’ te worden van de Facebookpagina en de pagina ‘leuk te vinden’. Oh en nodig al uw eigen vrienden uit ook naar de pagina te gaan. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Of moeten we zeggen: hoe meer het nieuwe dorpshuis gaat leven en De Markering van ons allemaal wordt.

Maak ook gebruik eventueel van de QR code

Voor de snelle indieners kan men ook gebruik maken van onderstaande QR code, wanneer je deze scant kom je rechtstreeks op het aanmeldformulier voor een kavel en kan je deze direct online invullen en doorsturen.

 

 QR_code_aanmelden_kavel_veiling_JUIST.jpeg

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door: