Nieuws

NIEUWSFLITS!!

De bermen aan de Kleiweg zijn afgelopen week hersteld!

zie foto voor een impressie, ziet er weer netjes uit!

bermen kleiweg

logo DB

Beste dorpsbewoners van Marknesse,

In Marknesse worden we dagelijks geconfronteerd met de beperkingen die het Corona virus met zich meebrengt. Deze maatregelen zijn nu eenmaal nodig en hebben enkel tot doel om ons allen te behoeden voor het vreselijke virus.
Echter het betekend niet alleen dat we 1,5 meter afstand van elkaar moeten nemen maar het treft ook onze sociale banden die we met elkaar hebben en daar waar we zo trots op zijn.

Ongetwijfeld ontstaat er meer behoefte aan hulp en ondersteuning op de korte of lange termijn en wij als Marknessenaren kunnen hier alleen maar samen de schouders eronder zetten om hulp te geven daar waar nodig.

Als we allemaal de ogen en oren openhouden en we horen of zien dat iemand best wat hulp kan gebruiken bij u in de straat of elders in het dorp dan kunt u misschien hulp bieden of ons waarschuwen zodat we voor onze dorpsbewoners kunnen klaarstaan.

Daarom vinden wij als dorpsbelang dat we hier een rol in kunnen spelen om vraag en aanbod bij elkaar te aan brengen.

Bent u diegene die wel wat voor een mededorpsbewoner kan en wil doen of kent u misschien een goede vriend of buur die wel wat hulp kan gebruiken?
Meld je dan aan via de telefoon of schrijf een mailtje met je opmerking ofwel vraag;

Carole Vroegop
tel: 06-53830381
mail: dorpsbelang@marknesse.nl

met vriendelijke groet,

Het dorpsbelang

 

Beste dorpsbewoners,


Op dit moment wordt er flink vanuit de specialisten op gehamerd dat we gepaste afstand van elkaar houden om het besmettings gevaar met het Corona virus te verkleinen. Daarom willen wij de ouders/verzorgers vragen ook hun jeugd in de gaten te houden. Nu de scholen dicht zijn, is het begrijpelijk dat de jeugd elkaar opzoekt en samen gaan spelen/chillen op bepaalde plaatsen. Helaas geldt ook deze regel voor onze jeugd.

Hierbij een berichtje vanuit dorpsbelang om een ieder een hart onder de riem te steken. We zijn momenteel in een onwerkelijke situatie beland, door het Corona-virus waar niemand een pasklaar antwoord op weet. Het is niet te voorspellen wat dit voor verdere gevolgen zal hebben. Wel weten we, gelet op de voorschriften vanuit het kabinet en specialisten, waar we ons aan zullen moeten houden de komende tijd, om het Corona-virus te onderdrukken.

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door: