logo DB

Beste dorpsbewoners van Marknesse,

In Marknesse worden we dagelijks geconfronteerd met de beperkingen die het Corona virus met zich meebrengt. Deze maatregelen zijn nu eenmaal nodig en hebben enkel tot doel om ons allen te behoeden voor het vreselijke virus.

Echter het betekend niet alleen dat we 1,5 meter afstand van elkaar moeten nemen maar het treft ook onze sociale banden die we met elkaar hebben en daar waar we zo trots op zijn.

Ongetwijfeld ontstaat er meer behoefte aan hulp en ondersteuning op de korte of lange termijn en wij als Marknessenaren kunnen hier alleen maar samen de schouders eronder zetten om hulp te geven daar waar nodig.

Als we allemaal de ogen en oren openhouden en we horen of zien dat iemand best wat hulp kan gebruiken bij u in de straat of elders in het dorp dan kunt u misschien hulp bieden of ons waarschuwen zodat we voor onze dorpsbewoners kunnen klaarstaan.

Daarom vinden wij als dorpsbelang dat we hier een rol in kunnen spelen om vraag en aanbod bij elkaar te aan brengen.

Bent u diegene die wel wat voor een mededorpsbewoner kan en wil doen of kent u misschien een goede vriend of buur die wel wat hulp kan gebruiken?

Meld je dan aan via de telefoon of schrijf een mailtje met je opmerking ofwel vraag;

Carole Vroegop

tel: 06-53830381

mail: dorpsbelang@marknesse.nl

met vriendelijke groet,

Het dorpsbelang

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door: