Gooit Corona nu voor de 2e keer roet in het eten?

Rondom deze tijd heeft de Promotiecommissie al weer bericht gehad van de Commissie Tulpenfestival (STEP) over het onderwerp voor het mozaïek van 2021. De promotiecommissie heeft intussen al vergaderd en wacht nog een bericht dat het kan doorgaan, af.

De vergadering was zoals vele vergaderingen verlopen digitaal en dat is toch wel een bijzondere ervaring, elkaar ontmoeten via een scherm. Je ziet elkaar, maar ook weer niet en soms valt er weer iemand weg. Toch lukt het om de verschillende agendapunten te behandelen en een punt zoals het Tulpenmozaïek komt dan ook aan de orde. Vorig jaar hebben we een alternatief gezocht in de vorm van een Hart van Tulpen en we hebben hierover veel complimenten gekregen. Dus we denken erover om toch, als de beperkingen van het corona virus nog niet verdwenen zijn, iets met tulpen te doen.

U leest hier vast nog wel een keer over in SluisPuntNL. Voor deze krant hebben we nog een oud Tulpenmozaïek opgezocht en het lijkt al weer lang geleden dat we deze mozaïek MARKNESSE.NL hebben gemaakt. Dit mozaïek staat nog voor Marco Wonen aan het Oosteinde, vlakbij de rotonde aan de Marknesserweg/Vollenhoverweg waar nu MARKNESSE in buxus is geplaatst. Dit MARKNESSE in buxus, is een mooie binnenkomer en we zijn hier dan ook erg trots op. Marknesse.nl is inmiddels verdwenen en hiervoor is in de plaats gekomen het Digitale Dorpsplein dat op 23 oktober 2020 tijdens de digitale Jaarvergadering van Dorpsbelang in Sportkantine De Punt digitaal werd gehouden.
Als u iets leuks te melden heeft, plaats het dan op het Digitale Dorpsplein, want dan kan iedereen het lezen.
Wij zijn benieuwd hoe coronavirus zich in de komende maanden zal gedragen en of in deze maanden iedereen kan worden gevaccineerd! Misschien lukt het dan om weer een tulpenmozaïek te maken…. We zijn zeer benieuwd!!

De Promotiecommissie.

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door: