Beste Marknessenaren,
Zoals in de afgelopen SluisPuntNL vermeldt gaan we in deze editie drie namen voor ons nieuwe dorpshuis bekend maken. Jullie hebben vele namen ingeleverd en daaruit heeft de Bouwcommissie de drie meest aansprekende namen uitgezocht. Jullie mogen allemaal stemmen en de naam met de meeste stemmen gaat het worden.
We gaan het beter doen dan in Amerika. Geen stemmen stelen en we gaan niet massaal de dorpsvergadering verstoren!!


Middels het stemformulier in SluisPuntNL kan er gestemd worden maar ook heel simpel via een mail naar het emailadres van het digitaal dorpsplein, redactie@marknesse.nl. Het enige wat je hoeft te doen is een mail versturen voor 25-01-2021, met de naam van je keuze en de vermelding van je eigen naam en adres. Dat laatste is wel belangrijk want alleen reacties met volledige gegevens worden meegeteld!!
We hopen op veel reacties en zijn erg benieuwd welke naam jullie het meeste aanspreekt. Iedereen alvast bedankt die heeft meegedacht. Diegene die de naam heeft ingebracht die het uiteindelijk gaat worden zal , zodra het Dorpshuis klaar is, getrakteerd worden op een heerlijk diner verzorgd door de Bouwcommissie.
De drie namen waarop u kunt stemmen zijn;
1. Het Middelpunt
2. Het Buitenhuis
3. Het Marknest

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door: