Afbeelding Theater Marknesse

Theater Marknesse
Het lijkt nog ver weg, maar toch zijn er al veel mensen volop bezig met de voorbereidingen voor de feestweek van Marknesse. En ook de komende tijd gaan veel enthousiaste mensen aan de slag om allerlei mooie onderdelen te organiseren voor de feestweek van vrijdag 24 juni tot en met zondag 3 juli. Een van de onderdelen waar al flink aan gewerkt wordt is ‘Theater Marknesse’, een avond waar je wordt ondergedompeld in een verhaal dat zich afspeelt in Marknesse. Daarbij komen allerlei dingen die in Marknesse de gemoederen bezig houden voorbij. ‘Theater Marknesse’ vindt plaats op de donderdag en vrijdag in de feestweek.
Het script is zo goed als af, nu zijn we op zoek naar iedereen die mee wil spelen of een bijdrage wil leveren aan de uitvoering. Vind je het leuk om op de planken te staan als acteur/actrice, als zanger/zangeres, als danser/danseres of als muzikant? Dan zoeken we jou! Of misschien wil je iets doen aan de voorbereiding: zoals decor bouwen of kun je filmpjes opnemen op locatie in Marknesse (en die filmpjes verwerken tot een mooi geheel) of kleding en rekwisieten regelen of technische dingen regelen? Dan zoeken we jou!
Het is ook mogelijk om met een groep dansers of een groep vrienden één van de onderdelen te gaan verzorgen. Dus je kan je ook opgeven samen met anderen: we gaan dan kijken of er iets bij zit wat jullie uit kunnen voeren.
Zoals je ziet zijn er heel veel verschillende mogelijkheden om betrokken te zijn bij ‘Theater Marknesse’. Heb je zin om mee te werken, laat dat dan binnenkort weten en geef je op via Annemarie Luimes-Huizinga (zie info hieronder).
Natuurlijk gaan we zelf ook actief op zoek naar mensen en misschien komen we zo bij jou terecht: we hopen dat je dan ja zegt! Maar niet iedereen wordt persoonlijk gevraagd, wees zo vrij om contact op te nemen en jezelf op te geven voor een bepaald onderdeel.
Opgeven bij Annemarie Luimes, via een berichtje naar 06-28752590 of via de mail: annemariehuizinga@hotmail.com
Graag horen we van je,
Organisatie ‘Theater Marknesse’

 

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door: