Programma Koningsdag 2022.

Vlag hijsen, Wilhelmus en versierde fietsen optocht.
Na 2 jaar geen activiteiten op Koningsdag kunnen wij u eindelijk weer uitnodigen om deel te nemen aan één / of meerdere activiteiten. Wij willen de dag gezamenlijk met jong en oud starten bij de Markehof. Vanaf 9.45uur staat daar voor iedereen koffie, thee of ranja klaar. Om 10.00uur zal onder begeleiding van DOKA met het Wilhelmus de vlag gehesen worden.
Daarna start de versierde fietsen / voertuigen optocht. Wij willen alle kinderen van harte uitnodigen om mee te doen! Kom met je versierde (loop) fiets, traptrekker, skelter etc. Het thema voor de versierde voertuigen optocht is dit jaar het thema van 80 jaar Marknesse: Machtig BeesTachtig! Een professionele jury zal jullie fiets of voertuig beoordelen en uit alle kinderen die mee doen zal er een winnaar gekozen worden.
Garage verkoop aan huis.


Van 12.00 - 18.00 uur is er de mogelijkheid om voor u eigen huis een rommelmarkt met spulletjes, eten/drinken of spelletjes aan te bieden. We willen iedereen vragen die mee doet je huis extra te versieren zodat iedereen goed kan zien waar iets te vinden is. Kom allemaal gezellig naar buiten! Voor vragen over de Garage-verkoop kunt u contact opnemen met Joke, adres Laagzijde 33.
Wij hopen jullie allemaal te ontmoeten zodat we er samen een feestelijke Koningsdag van kunnen maken.
Programma Koningsdag 27 april:
Vanaf 9.45 uur ontvangst bij de Markehof
10.00 uur Wilhelmus en vlag hijsen
10.15uur start optocht versierde fietsen / voertuigen
12.00 -18.00uur Garage verkoop bij je eigen huis.

 Koningsdag_2022_-_poster_versierde_fietsen_1.pdf

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door: