Maar liefst 1500 spelers voor deze bijzondere Bingo.

Voor de grote Bingo Online heeft de feestcommissie maar liefst 1700 kaarten rondgebracht en dat er 1500 spelers geteld zijn, is toch wel heel bijzonder. De animo om online mee te spelen met dit spel dat in ons dorp Marknesse en omgeving werd gespeeld, is toch wel heel bijzonder. Het is ook voor het eerst dat dit grote spektakel in de Noordoostpolder wordt gehouden, weer een item dat in deze Corona tijd voor een vermelding in aanmerking komt. In Tollebeek werd ook een feest gehouden en in Vollenhove zijn de inwoners druk bezig geweest met een klein corso. Het blijkt dus wel dat veel mensen hun “feest” in de zomer erg missen en dat ze zelf een alternatief gingen zoeken.


Zo ook in Marknesse en het werd me toch een spektakel!!
Het bel team zat er voor klaar en ook Gerwin Luimes en Antonie Looise deden hun best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Het werd wel spannend…..
De eerste die een bovenste rijtje vol had en belde was Guus Brinkhus en hij won een bon van Body Stress Release. Daarna belde Jeroen, bekend van de aardbeien en zijn zoon Bram las de cijfers voor en het werd een valse Bingo. De razende reporters ging naar de Blokzijlerdwarsweg om een bakje aardbeien op te halen als compensatie…
De prijzen voor de Bingo werden gesponsord door verschillende ondernemers en er waren leuke prijzen bij: Bij de tweede ronde won Jaylen Ploeg een prijs omdat hij de hele kaart vol had en ook hij las de nummers in een snel tempo voor. Hij kreeg een bon voor een driegangendiner voor 2 personen voor Paviljoen Proeflab Waterloopbos. De razende reporters kwamen deze prijs brengen en moeder Chantal ontving een prachtige bos bloemen.
De avond liep qua tijd nogal uit en het was al over half elf toen de cijfers van de laatste volle kaart werden opgelezen. En hierover leest u in een ander bericht in SluisPuntNL.

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door: