Collecteweek 4 tot en met 10 oktober.

Ook dit jaar gaan collectanten weer huis aan huis op pad voor de Nederlandse Brandwonden Stichting in Marknesse. En ook de Brandweergroep Marknesse doet weer mee in dit dorp, maar zij gaan ook in Luttelgeest op pad met collectanten.. In Luttelgeest is het aantal collectanten gering, maar we zijn blij met hen als zij een avond met de Brandweergroep meelopen.


Wij als organisatie vinden het geweldig dat iedereen zich elk jaar wil inzetten voor dit goede doel.
Toch kunnen er altijd nog meer collectanten meehelpen, want niet iedere straat wordt door een collectant bereikt. Wilt u zich inzetten voor deze stichting, geef u dan op bij één van onderstaande personen. Zij kunnen u inlichten over deze collecte en haar doel. Het zou reuze fijn zijn als we nog meer mensen kunnen bereiken met deze collecte, want iedere gever betekent nog meer opbrengst.


Slachtoffers van brandwonden zijn de gevers enorm dankbaar voor hun gift. Met deze gift kunnen weer belangrijke onderzoeken worden gedaan, maar slachtoffers kunnen hierdoor ook in contact komen met andere slachtoffers en dat is zeer belangrijk voor de genezing van hun littekens. Door met elkaar te praten over de brandwonden, die vaak heel ernstig zijn, krijgen deze mensen steun en dat is reuze belangrijk!! Ook voor de familie van slachtoffers is dit contact erg belangrijk, want ook zij lijden onder deze pijn van hun naaste(n).
Als coördinatoren vinden wij het ook fijn dat er zoveel collectanten en de Brandweergroep Marknesse meedoen. Het is altijd een grote klus. Let dan ook op als u de zwaailampen van de brandweerauto deze week in uw straat ziet schijnen. Schrik dan niet, want er is geen brand, maar een collecte van de Brandwondenstichting!

De organisatoren,

Paula Biesma, Ellen Hilgenkamp en Rikie Ruis.
Telefonische bereikbaar onder nummer
06-20325887 of 201530.

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door: