Beste Marknessenaren,
2020 loopt alweer op het einde en we gaan het jaar weer knallend uitluiden. Even leek ook dit niet door te gaan maar de gemeente is akkoord. De locatie is wederom aan de Hoge Sluiswal bij LMB Weevers voor de deur (alvast bedankt voor de gastvrijheid). We hopen op een knallende happening niet alleen voor de schutters maar ook voor u als bewoner.


Wij schieten op oudjaardag van 10:00 tot 17:00uur. Dan zal er ook rijk gevulde snert en frisdrank zijn (gratis en zolang de voorraad strekt (maar vrijwillige bijdrage is altijd welkom)). We hebben weer de beschikking over een tent met kachel dus voor de kou hoeft u het niet thuis te blijven.

Verder roepen wij de jeugd op om ook te komen want nieuwe aanwas is alleen maar goed voor het voortbestaan van deze traditie. Heb je nog nooit geschoten of vind je het best wel eng geen nood je wordt geholpen. Het is van en voor iedereen.
Net als andere jaren letten we weer op de veiligheid van de schutters en de toeschouwers. Maar niet alleen vanwege het schieten maar ook vanwege de Covid-19. Wij houden daarom (samen met u) de corona maatregelen in acht. De anderhalve meter afstand is daarbij de minimale eis. Wil hier rekening mee houden want anders staken we het gebeuren. Dat zou jammer zijn want dit is de enige mogelijkheid om elkaar te ontmoeten.
U komt toch ook! Wij kijken uit naar “ons” feest en uw komst

Met vriendelijke groet
“De Schutters”

Alvast een gelukkig en bovenal gezond 2021 gewenst.

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door: