FeestcommissieDe feestcommissie van Marknesse heeft ook dit jaar weer als doel; het zo goed mogelijk organiseren van de diverse dorpsfeesten zoals het Sinterklaas,-, het Koninginnedag,- feest en het dorpsfeest in de zomer!

De feestcommissie bestaat momenteel uit 5 personen; Erwin Vroegop, Wilbert van Bentem, Ria van Vilsteren, Rian Zachariasse en Astrid Jonker.
Wij vergaderen om de maand en dichter tegen het dorpsfeest zal dit vaker zijn. Hier maken we dan plannen en werken ideeën uit om zo ieder feest “gladjes” te laten verlopen. Onze eerste vergadering is inmiddels geweest. Daarom kunnen we u over de feestweek van 2014 vast melden dat deze gehouden gaat worden van woensdag 13 augustus tot en met zondag 17 augustus.

Marknesse zoekt talent!

Ben jij ergens heel erg goed in? Kunnen jij en je buren iets zoals geen ander dat kan? Wil jij je met je vrienden graag aan Marknesse laten zien of misschien wel laten horen? Wil je met je collega’s laten zien wat jullie in huis hebben? Dat kan!! Dit jaar is er een ‘Marknesse got’s talent show’ tijdens het dorpsfeest. Houd dus vast vrij in je agenda: vrijdag 15 augustus 2014. Roep je vrienden, collega’s, buren of wie dan ook bij elkaar en begin vast met oefenen, misschien hebben jullie dan wel het meeste talent van Marknesse!

De band is bekend

Vond jij de muziek en het geluid tijdens het dorpsfeest 2013 op zaterdagavond ook zo goed??
Dat komt goed uit! De band SESAM vond het marknesser publiek zo leuk, dat ze graag nog een keer willen komen. Noteer dus vast in je agenda: zaterdag 16 augustus 2014: Band Sesam, dorpsfeest Marknesse.

De feestweek wordt ook komend jaar weer georganiseerd in samenwerking met Café Henk. Via deze website: www.marknesse.nl zullen wij u zoveel mogelijk op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen. We zijn ook te volgen op onze eigen Facebook pagina. www.facebook.com/pages/Dorpsfeesten-Marknesse/623073337706594 

Ook zijn wij te bereiken door te mailen naar: feestcommissie.marknesse@hotmail.com

We gaan er weer alles aan doen om ook komend jaar weer prachtige feesten voor u te organiseren!


   Dorpskrant
     
   Aankondiging:
   Hoofdsponsor:
   Subsponsoren:

© Marknesse 2015 | website : alstro webdesign Website Restyling: MC-Computerservice